Wie zijn wij?

Het einde van een jaar, maar het begin van een bedrijf: 1 december 2018 is JK Cleaning officieel gestart met haar werkzaamheden.

Na jarenlang bij bedrijven gewerkt te hebben als glazenwasser heeft J├Ârgen Knol (JK), besloten om de gok te wagen en zelf een bedrijf hierin te starten. Met succes! Dankzij het vertrouwen van u hebben we een mooie start kunnen maken.

Wij vinden kwaliteit en communicatie erg belangrijk. We willen graag dat onze klanten tevreden zijn en weten wanneer we weer langs komen. Wij zorgen ervoor dat u met de eventueel afgesproken regelmaat bij ons in de planning komt: op deze manier hoeft u zelf nergens meer achteraan. Uiteraard geven wij u even een berichtje voordat we weer komen. Niet thuis? Geen probleem! Indien u ervoor zorgt dat rolluiken omhoog zijn, ramen dicht en horren weg, dan kunnen wij de werkzaamheden gewoon uitvoeren. De factuur sturen wij achteraf.

Naast glasbewassing verzorgen wij ook andere schoonmaakwerkzaamheden rondom de woning. Het reinigen van zonnepanelen en houtwerk behoort hiertoe, maar ook specialistische reiniging van daken en gevels.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op via info@jkcleaning.nl of bel 06-14673475.